ALARM: AKTION NU!!! Bussen kører mandag d. 6/4 kl. 9.30 fra Forum st.

Så er det nu vi skal blokere boretårnet!

Der ankom lastbiler med udstyr til boretårnet tirsdag morgen, og der har været øget aktivitet på pladsen siden. Total må ikke arbejde i helligdagene og kun indtil kl. 14 lørdag. Vi ved ikke, om de overholder reglerne, men de folk, der allerede er i Nordjylland, gør alt hvad de kan for, at Total ikke udfører arbejde på pladsen over påske.

Bussen kører derfor til Nordjylland mandag d. 6. april, og vi starter blokaden tirsdag. Vi vil blokere boretårnet med civil ulydighed, men der er også mange andre opgaver: presse, madlavning, praktiske ting m.v. Så hvis du ikke kan eller har lyst til at blokere, håber vi du har lyst til at tage med alligevel.

Bussen kører mandag d. 6. april kl. 09.30 fra Forum station i København. Det koster 200 kr. at komme med tur/retur.

Hvis du vil med bussen, så skriv til blokerboretaarnet@riseup.net. Der er mulighed for at blive samlet op ved de større byer på vejen efter behov. Skriv dette i mailen hvis du gerne vil samles op på vejen. Vi kan evt. finde ud af noget med nedsat pris hvis du ikke skal med så langt.

Hvis du selv kommer derop er der mulighed for afhentning. Man kan komme til Dybvad med offentlig transport, som ligger 4 km fra pladsen. Adressen på pladsen er:

Skævevej 100
9352 Dybvad

Bussen kører tilbage til København torsdag d. 9. april  kl. 10. Der er selvfølgelig også mulighed for at blive og fortsætte kampen, hvis der er behov for det. Det beslutter vi løbende sammen, når vi er deroppe. Vi finder også ud af at køre folk, der vil hjem på andre tidspunkter til nærmeste station.

Vi kan overnatte i campen “Camp Total Protest” meget tæt på borepladsen. Her er toiletforhold og udendørskøkken. Men du skal selv medbringe telt og sovegrej.
Det vil være godt at medbringe følgende:
Telt
Varm sovepose
Liggeunderlag
Tæppe og underlag til brug uden for teltet
Varmt tøj
Regntøj
Gummistøvler/vandtætte sko
Snacks
Lommelygte
Oplader til telefon

Vi forsøger i skrivende stund at skaffe mad og et køkkenhold, men tag meget gerne en madpakke med og nogle kontanter til en donation til folkekøkken.

Hvis du har nogen spørgsmål så skriv til blokerboretaarnet@riseup.net eller ring på 50279835.

Vel mødt!
Bloker Boretårnet

1 thought on “ALARM: AKTION NU!!! Bussen kører mandag d. 6/4 kl. 9.30 fra Forum st.

  1. Karmus

    Jeg kører i bil fra Sydjylland til Vendsyssel og retur i løbet af ugen, eventuelt flere gange. Skriv eller ring hvis du vil samles op på vejen. 23470474

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s